Trupininis vaisių pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

150g kambario temperatūros sviesto
2/3 puodelio cukraus pudros
1 ir 3/4 puodelio sijotų miltų
1/2 puodelio trintų migdolų
400g pjaustytų obuolių
300g bet kokio užsilikusio vaisinio pyrago, trupinto
tirštas kremas patiekimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite orkaite iki laipsnių (naudojant ventiliatorių). Kvadratinę kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi palikdami išlindusius kraštus.
2
Naudojant elektrinį maišytuvą, plakite sviestą ir cukraus pudrą kol masė taps panaši į kremą. Supilkite miltus ir migdolus bei maišykite kol iš masės susiformuos trupiniai.
3
Į šalį padėkite puodelį trupinių. Likusis trupinius supilkite į paruoštą kepimo skardą ir suspauskite.  Ant viršaus sudėkite pjaustytus obuolius. Vaisinį pyragą sumaišykite su trupiniais. Jį išsklaidykite ant obuolių bei kepkite apie minutes kol įgaus auksinį atspalvį.
4
Supjaustykite į kvadratines dalis ir patiekite su tirštu kremu.