Tūtelės su įdaru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Desertas mažiesiems smaližiams.

Ingredientai

500 g kvietinių miltų
250 g sviesto
200 g tirštos grietinės
pusė pakelio kepimo miltelių
indelis virto sutirštinto pieno kremo ("Rududu")
200 g graikinių riešutų branduolių
2 šaukštai pieno
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su grietine bei pienu.
2
Sumaišykite dubenyje miltus su kepimo milteliais ir į juos supilkite sviesto bei grietinės mišinį.
3
Tešlą pirma išplakite, paskui gerai išminkykite ir 2 valandoms pastatykite šaltai.
4
Iš tešlos suformuokite 12 vienodų tūtelių ir kepkite apie 15-20 min. iki 200 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.
5
Sutirštinto pieno kremą sumaišykite su susmulkintais riešutais ir pripildykite juo tūteles.