Upėtakis, keptas sūrio padaže

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Mėgstate žuvies patiekalus? Upėtakis, keptas sūrio padaže yra lengvai ir greitai paruošiamas. Šis patiekalas tikrai pradžiugins visą jūsų šeimą.

Ingredientai

upėtakis: 200 g
miltai: 10 g
aliejus: 7 g
sūrelis "Milda": 50 g
pievagrybiai: 15 g
svogūnai: 10 g
grietinėlė: 20 g
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Išdarinėti upėtakį, išimti nugaros kaulą, įtrinti druska, pipirais, "Vegeta", apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje.
2
Padažui lydytą sūrelį sumaišyti su keptais svogūnais ir žaliais pievagrybiais. Gautą košelę praskiesti grietinėle.
3
Upėtakį su padažu troškinti apie 12 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.