Vaniliniai torteliai su kremu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

6 kiaušiniai,
3 šaukštai vandens,
pusė stiklinės cukraus,
po 2 pakelius vanilinio cukraus ir plaktos grietinėlės miltelių,
1/3 stiklinės kvietinių miltų,
2 šaukštai bulvių krakmolo,
šaukštelis kepimo miltelių,
400 g pieno,
4 šaukšteliai tirpios kavos,
100 g šokolado.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Išplakite iki purumo kiaušinių trynius, įpilkite šilto vandens ir plakant suberkite cukrų bei vanilinį cukrų.
2
Trynių masę atsargiai sumaišykite su standžiai išplaktais kiaušinių baltymais ir persijotais miltais, krakmolu bei kepimo milteliais.
3
Sukrėskite tešlą į sviestiniu popieriumi išteptą stačiakampę formą ir kepkite apie 30 min. iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
4
Paruoškite kremą: suplakite pieną, kavos ir plaktos grietinėlės miltelius.
5
Ataušusį kepinį perpjaukite horizontaliai pusiau, pertepkite puse paruošto kremo, po to supjaustykite rombeliais.
6
Papuoškite likusiu kremu bei šokolado drožlėmis.