Paprastas varškės apkepas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Paruoškite tešlą: Sumaišykite miltus, sviestą ir žiupsnelį druskos. Paruoškite įdarą: Sumaišykite varškę, cukrų, kiaušinius, kepimo miltelius ir vanilės ekstraktą, kad gautumėte kreminį įdarą. Surinkite pyragą: Iškočiokite tešlą, sudėkite ją į pyrago indą, supilkite varškės įdarą. Kepkite: kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol pluta taps auksinė, o įdaras sustings. Atvėsinkite ir mėgaukitės: Prieš pjaustydami pyragą skaniomis porcijomis, leiskite jam atvėsti. Mėgaukitės nuostabiu varškės pyrago skoniu!

Ingredientai

Varškė (arba varškė)
Miltai
Cukrus
Kiaušiniai
Sviestas
Kepimo milteliai
Vanilės ekstraktas
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Varškės pyragas - skanus ir paprastas desertas su sultingu įdaru iš varškės arba varškės. Pyrago pluta švelni ir traški, o įdaras pasaldintas cukrumi ir praturtintas kreminės varškės tekstūros. Pyragui suteikiamas papildomas skonis ir vanilės užuomina.