Varškės apkepas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

varškė: 500 g (9%),
4 kiaušinių,
cukrus: 3-4 v. š.,
manų kruopos: 3 v. š.,
pienas: 200 ml,
tirpintas sviestas: 50 g,
razinos,
vanilinis cukrus.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Manų kruopas užpilkite pienu ir palaikykite apie minučių, kad pabrinktų. Kiaušinių trynius gerai išplakite su cukrumi, sudėkite varškę, manus, sviestą, druską, vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišykite.
2
Galiausiai sudėkite išplaktus baltymus ir lengvai išmaišykite. Pilkite į kepimo indą, pabarstykite razinas ir kepkite apie valandą laipsnių temperatūroje.