Varškės ir avižinių dribsnių blynai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Siūlome paragauti kiek neįprastų avižinių dribsnių ir varškės blynų. Šis patiekalas turėtų patikti visiems, kurie sveikai maitinasi ir mėgsta patiekalus iš varškės ir kruopų.

Ieškote skanių ir sveikų pusryčių? Išbandykite šiuos varškės ir avižinius blynus! Šie purūs blyneliai pagaminti iš kreminės varškės ir sočių avižinių dribsnių, todėl yra maistingas ir sotus būdas pradėti dieną. Juos lengva pagaminti ir jie puikiai tinka greitiems pusryčiams ar užkandžiams. Be to, jie yra puikus baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis, kad jaustumėtės sotūs ir energingi. Išbandykite varškės ir avižinių blynų receptą ir pradėkite dieną sveikais pusryčiais!

Ingredientai

400-500 g. avižinių dribsnių
400 g. varškės(gali būti ir liesa)
0.5 litro pieno
1 kiaušinis
200-300 g. miltų
Cukraus, druskos pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Avižinius dribsnius užpilti pienu ir palikti, kad išbrinktų
2
Pertrinti varškę
3
Varškę ir avižinius dribsnius sudėti į vieną indą
4
Įmušti kiaušinį, supilti miltus, įberti cukraus, druskos pagal skonį ir viską gerai išmaišyti.
5
Kepti įkaitintoje keptuvėje apie 10 min.