Varškės lietiniai su įdaru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Lietiniai su varškės ir persikų įdaru tai neįprasti lietiniai, tačiau labai skanūs ir ganėtinai greitai pagaminami.

Ingredientai

Tešlai:
liesa varškė: 100 g
pienas: 4 šaukštai
kiaušiniai: 3
druska: žiupsnelis
petražolės: 2 šaukštai (smulkintos)
sviestas: kepti
Įdarui:
svogūnai: 2
dešra: 200 g
agurkai: 200 g
aliejus: 2 šaukštai
miltai: 1 šaukštas
saldžioji paprika: 1 šaukštelis (malta)
druska
pipirai: malti
vanduo: 4 šaukštai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Iš nurodytų produktų suplakite tešlą ir pusvalandį palaikykite, kad išbrinktų.
2
Agurkus perpjaukite pusiau ir išėmę sėklas supjaustykite šiaudeliais.
3
Svogūnus pjaustykite žiedeliais, dešrą - šiaudeliais ir šiek tiek pakepkite aliejuje, suberkite miltus.
4
Gerai išmaišę ir dar kiek pakepę, įpilkite vandenį, berkite papriką, agurkus.
5
Įdarą užvirkite, 10 minučių troškinkite, gardinkite druska ir pipirais.
6
Svieste iškepkite lietinius. Aptepkite juos įdaru, susukite ir tiekite šiltose lėkštėse.