Varškiniai bunduliukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Pavadinimas skamba skaniai? :) Tai tikras skanėstas! Šie bunduliukai - lyg bandelių kopija, tačiau kiek kitokie. Jie - beveik vien iš varškės, kepti orkaitėje, labai purūs ir naminiai! Išmėginkite :)

Ingredientai

400 g varškės
2 kiaušiniai
80 g miltų
1 šaukštelis nugesintos sodos
Cukraus, druskos, cinamono pagal skonį
Šiek tiek džiūvesėlių apvoliojimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Į dubenį suberti varškę, ją pertrinti, įmušti kiaušinius, suberti miltus, viską išmaišyti, šiek tiek įpilti vandens, suberti sodą, cukrų, druską, cinamoną, dar kartą išmaišyti.
2
Drėgnomis rankomis formuoti bunduliukus, juos apvolioti džiūvesėliuose.
3
Dėti ant skardos, padengtos kepimo popieriumi.
4
Kepti 190 laipsnių orkaitėje, kol šiek tiek pakils ir paruduos apie 25 min.
5
Puikiai tinka su jogurtu ar uogiene.