Vasariški dešrelių iešmeliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Ananasai ir pomidorai sukuria saldų ir sultingą šių vasariškų dešrelių iešmelių skonį.

Ingredientai

16 vnt. 20 cm ilgio medinių iešmelių
440 g konservuotų ananasų (sulčių neišpilti)
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
1 valgomasis šaukštas sojų padažo
1 sutrinto česnako skiltelė
560 g (8 vnt.) neriebių jautienos dešrelių
32 vyšniniai pomidorai
Alyvų aliejaus užpurkšti
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Užmerkite šešiolika cm ilgio medinių iešmelių į vandenį min. Kiekvieną dešrelę supjaustykite į dalis. Užmaukite dešrelės dalis ant iešmelių kartu su pomidoriukais ir ananasų gabalėliais.
2
Apipurkškite iešmelius aliejumi ir kepkite ant vidutiniškai įkaitusio grilio apie minučių, kol iškeps dešrelės.
3
Supilkite ananasų sultis, padažus ir česnaką į nedidelę keptuvę ir užvirkite. Pavirkite minutes, kol masė pasidarys panaši į sirupą. Pašlakstykite dešreles prieš patiekdami.