Vegetariškas pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Tai sveikas patiekalas iš augalinės kilmės produktų, jis puikiai tiks ne tik sotiems vegetarų ar veganų pietums, tačiau tiks ir visavalgiams :)

Ingridientai

1 šaukštas aliejaus
2 šaukštai česnako
1 svogūnas
2 morkos
400 g pievagrybių
200 g kukurūzų
Prieskoniai: saujelė petražolių, čiobreliai, šalavijas, druska, pipirai
1 šaukštas pomidorų padažo
2 puodeliai daržovių sultinio
4 bulvės
Sojos/riešutų pienas (reikalingi bulvių košei pagaminti)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinti troškinimui skirtą dubenį, įpilti aliejaus, ištroškinti česnaką, svogūną, supjaustytas morkas, smulkintus pievagrybius, suberti kukurūzus, pagardinti prieskoniais ir žolelėmis, įdėti pomidorų padažo, supilti daržovių sultinį.
2
Nukelti puodą, paimti ir įkaitinti kitą, į jį suberti pjaustytas bulves, jas išvirti, išvirtas sutrinti.
3
Įpilti šiek tiek sojos/riešutų pieno bulvių košei gauti (galima naudoti ir paprastą pieną, arba košę pagaminti kitaip)
4
Bulvių košę pagardinti druska ir pipirais.
5
Į kepimo indą supilti troškinį, ant jo sudėti bulvių košę ją pertepti, uždengti lygiu sluoksniu.
6
Kepti 220 laipsnių orkaitėje apie 20-25 min.
7