Velykiniai pyragaičiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

2 ½ puodelio savaime kylančių miltų
2/3 puodelio rudojo cukraus
1 puodelis pieno
125g išlydyto ir atvėsinto sviesto
½ puodelio razinų
½ puodelio serbentų
½ puodelio graikiškų riešutų
¼ puodelio išlydyto baltojo šokolado
2 kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis vanilės esencijos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių. Išsijokite miltus ir rudąjį cukrų į didelę indą ir padarykite šulinį centre.
2
Supilkite pieną, kiaušinius, sviestą ir vanilės esenciją į ąsotį. Supilkite į indą su sausais ingredientais ir švelniai sumaišykite. Sudėkite vaisius ir riešutus, švelniai išmaišykite.
3
Mišinį po lygiai paskirstykite į formeles. Kepkite minučių, kol iškils. Atvėsinkite.
4
Ant pyragaičių padarykite kryželius iš baltojo šokolado ir palikite sustengti.