Supjaustykite porcijomis nuplautą bei nusausintą veršieną.
2
Gilioje keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūnus, tuomet sudėkite mėsos gabalus, apkepkite juos iš abiejų pusių po 4 min., įpilkite 3/4 stiklinės verdančio vandens ir patroškinkite.
3
Susmulkintus salierus palaikykite verdančiame vandenyje apie 10 min., nuvarvinkite ir prieš baigdama troškinti sudėkite ant mėsos.
4
Paruoškite padažą: į plakamus kiaušinius supilkite citrinų sultis, krakmolą ir be paliovos plakant po truputį supilkite sultis, susidariusias troškinant mėsą.
5
Išimkite mėsą iš keptuvės ir sudėkite į serviravimo lėkštę.
6
Trumpai pakaitinkite padažą, kad sutirštėtų, ir užpilkite ant mėsos.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.