Spausdinti
Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas
Aprašymas
Italų išradingumui gaminant įvairiausių formų makaronus ir įdarytus virtinukus, regis, nėra ribų. Savo kūrinius jie pavadina šmaikščiais pavadinimais: “Cappelletti” – tai mažos skrybėlaitės, ir jeigu virtinukus kruopščiai išlankstysite, tikrai bus į jas panašūs. Aštraus kartoko skonio šalavijai puikiai tinka prie mėsos patiekalų. Be to, jie labai sveiki, nes turi rūgimo rūgšties ir eterinių aliejų. Sakoma, kad viduramžiais apie augalus nusimanę vienuoliai benediktinai šalavijus per Alpes iš jų tėvynės – sausų kalnuotų Viduržemio jūros pakrančių – atgabenę pas mus.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.