Virtinukai su morkų padažu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

pagal bulvių virtinukų receptą paruoštų virtinukų (http://skanusreceptai.lt/bulviu-virtinukai/)
2 šaukštų aliejaus,
500 g morkų,
česnakinės druskos,
300 ml grietinėlės,
druskos, baltųjų pipirų,
1-2 aukštelių citrinų ar žaliųjų citrinų sulčių.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Nuvalytas morkas supjaustykite plonais skridinėliais.
2
Įkaitinkite aliejų, pakepinkite morkas, pabarstykite česnakine druska, supilkite grietinėlę.
3
Viską 15 min. pavirkite uždengtame puode ant silpnos liepsnos.
4
Morkų padažą, jei reikia, pasūdykite, įberkite baltųjų pipirų, įpilkite citrinų sulčių. Įmaišykite nuvarvintus virtinukus.
5
Valgoma ir kaip garnyras prie keptos mėsos, ir kaip pagrindinis patiekalas.