Vištiena citrinų ir vyno padaže

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Pasimėgaukite ryškiu šio greitai paruošiamo pikantiško vištienos su citrinų ir baltojo vyno padažu skoniu. Aukso spalvos vištienos paplotėlius puikiai papildo pikantiškas citrinos griežinėlių ir šviežių pomidorų mišinys. Pridėjus baltojo vyno, patiekalas pagardinamas nuostabiu padažu, kuris patiekalui suteikia elegancijos. Vos per 10-12 minučių turėsite skanų ir įspūdingą patiekalą, kuriuo galėsite mėgautis!

Ingredientai

Vištienos paplotėliai
Alyvuogių aliejus
Druska ir pipirai
1 citrina (supjaustyta griežinėliais)
1 pomidoras (supjaustytas griežinėliais)
1/2 puodelio baltojo vyno
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies.
2
Vištienos kepsnelius pagardinkite druska ir pipirais.
3
Kepkite vištienos paplotėlius, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos (apie 4-5 min. iš kiekvienos pusės).
4
Į keptuvę supilkite baltąjį vyną, citrinos griežinėlius ir pomidorų skilteles.
5
Kaitinkite dar 3-4 minutes, kol padažas sutirštės.