Vištiena su kariu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

vištienos krūtinėlės filė: 800 gramų
svogūnai: 2
druska
juodieji pipirai
karis
grietinėlė: 100 gramų (galime pakeisti pienu)
saulėgrąžų aliejus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia ant ugnies pastatome keptuvę ir įpilame aliejaus. Kol aliejus kais, žiedeliais supjaustome svogūnus. Suberiame juos į aliejų.
2
Tuomet vištienos filė supjaustome gabalėliais. Suberiame į keptuvę su jau suminkštėjusiais svogūnais.
3
Jei norime, į troškinį galime įberti supjaustytų daržovių - paprikos, žirnelių ar kitų.
4
Tada pabalusius mėsos gabaliukus apibarstome druska, arbatiniu šaukšteliu (su kaupu) kario. Viską gerai išmaišome. Kažkur minutes troškiname.
5
Galiausiai į keptuvę įpilame grietinėlės. Lengvai, atsargiai išmaišome, patroškiname. Uždengiame dangčiu bei nukeliame nuo ugnies. Palaikykite dar kelias minutes ir jau galime valgyti. Tikras skanumėlis!