Vištiena su žirneliais, imbieru ir anakardžio riešutais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1 vištienos krūtinėlės
3 nedidelių svogūnų
2 skiltelių česnako
gabalėlio imbiero
pusės raudonos paprikos
80 gramų šviežių ar šaldytų žirnelių
50 gramų anakardžio riešutų
2 šaukštų sojos padažo
2 šaukštų aliejaus (saulėgrąžų ar alyvų)
2 šaukštelių sezamų aliejaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pradžiai supjaustykite vištieną vienodo dydžio gabalėliais ir ją pamarinuokite sojos padaže bent pusvalandį. Tuomet keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite smulkintus česnakus, imbierą bei supjaustytus svogūnus.
2
Viską gerai apkepkite keletą sekundžių, tačiau tai atsakingas darbas – reikia nuolat maišyti, kad neperkeptų. Tuomet į keptuvę sudėkite pjaustytą vištieną.
3
Vištieną lengvai apkepkite. Sudėkite pjaustytą papriką bei maišant dar pakepinkite keletą minučių. Galiausiai sudėkite žirnelius bei riešutus ir viską pakepinkite dar minutes.
4
Prieš keliaujant šiam troškiniui į lėkštę, į keptuvę supilkite sojos padažą ir sezamų aliejų. Štai ir visa šio gardaus patiekalo paslaptis. Skanaus!