Vištienos krūtinėlė su pievagrybių padažu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Mėgstate patiekalus iš vištienos? Vištienos krūtinėlė su pievagrybių padažu yra nuostabaus skonio patiekalas, kuris tikrai patiks visai jūsų šeimai.   Skanu su bulvių koše ar su ryžiais (pagal tai ką labiausiai mėgstate Jūs ar žmonės, kurie valgys Jūsų pagamintą patiekalą).

Ingredientai

vištienos krūtinėlės filė: 3
sviestas: 3 šaukštai
pievagrybiai: 300 g
svogūnai: 2 dideli
prieskoniai
česnakai
druska
aliejus: kepimui
grietinė: indelis arba grietinėlė padažui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Mėsą supjaustyti mažais gabalėliais. Tuomet iš kiekvienos krūtinėlės padaryti kelis kepsnių gabaliukus.
2
Įtrinti mėgstamais prieskoniais, česnaku ir druska. Palikti parai šaltai. Kitą dieną apkepti iš abiejų pusių maždaug po 5-7 minutes.
3
Kol mėsa keps, pagaminti padažą.
4
Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti su sviestu, sudėti nuvalytus ir supjaustytus pievagrybius.
5
Baigiant kepti, supilti grietinę, užvirti.
6
Tiesiog privaloma patiekti užpylus padažą ant kepsnių.