Vištienos krūtinėlės ir bulvių „bomba“ su česnakiniu padažu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

500 gramų vištienos filė
700 gramų bulvių
paukštienos prieskonių, pagal skonį
1 stiklinė majonezo,
pomidorų padažo, pagal skonį
česnako, pagal skonį
truputį petražolių,
truputį baziliko,
2 vnt. marinuotų agurkų.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabaliukais, dėkite prieskonių, majonezo bei pomidorų padažo, viską išmaišykite ir palaikykite kelias min., kad krūtinėlė pasimarinuotų.
2
Bulves supjaustykite šiaudeliais ir pabarstykite prieskoniais.
3
Foliją sukarpykite kvadratais, per vidurį dėkite saujelę bulvių, tada saujelę marinuotos vištienos ir vėl dėkite saujelę bulvių. Tuomet foliją susukite ir padarykite "bombą".
4
Padarytas "bombas: dėkite ant kepimo skardos, įpilkite vandens, kad "bombas" apsemtų apie cm, ir kepkite ~laipsnių temperatūroje apie h.
5
Padažui (be jo visai ne tas skonis, aišku tinka bet koks kitas mėgstamas padažas) sumaišykite majonezą ir pomidorų padažą lygiomis dalimis, įdėkite žolelių prieskonių (petražolių, baziliko), supjaustykite marinuotų agurkėlių ir sutrinkite česnako (pagal Jūsų skonį).