Vištienos piršteliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

vištienos file: 1 kilogramo
kefyro: 1 stiklinės
aštraus sojų padažo: 1 valgomojo šaukšto
kukurūzų dribsnių: 3 stiklinių
miltų: 1 stiklinės
vištienos prieskonių: 2 arbatinių šaukštelių
aliejaus: 3 valgomųjų šaukštų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia mėsą supjaustome stambokais šiaudeliais, sudedame į dubenį bei užpilkite kefyru, sumaišome su sojų padažu. Uždengiame bei palaikome šaldytuve ne mažiau kaip valandas (kelis kartus pamaišome).
2
Tuomet dribsnius susmulkiname bei sumaišome su miltais ir prieskoniais.
3
Tada iš marinato ištrauktus vištienos gabaliukus pavoliojame dribsniuose, sudedame į riebalais pateptą skardą, apšlakstome aliejumi bei maždaug minutes kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje (įpusėjus kepti gabaliukus apverčiame ir, jei reikia, dar apšlakstome aliejumi).
4
Šie piršteliai skanūs ir šilti, ir šalti. Prie jų labai tinka įvairiausios mėgiamos salotos arba lengvas jogurtinis padažas. Skanaus:)