Pirmiausia mėsą supjaustome stambokais šiaudeliais, sudedame į dubenį bei užpilkite kefyru, sumaišome su sojų padažu. Uždengiame bei palaikome šaldytuve ne mažiau kaip valandas (kelis kartus pamaišome).
2
Tuomet dribsnius susmulkiname bei sumaišome su miltais ir prieskoniais.
3
Tada iš marinato ištrauktus vištienos gabaliukus pavoliojame dribsniuose, sudedame į riebalais pateptą skardą, apšlakstome aliejumi bei maždaug minutes kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje (įpusėjus kepti gabaliukus apverčiame ir, jei reikia, dar apšlakstome aliejumi).
4
Šie piršteliai skanūs ir šilti, ir šalti. Prie jų labai tinka įvairiausios mėgiamos salotos arba lengvas jogurtinis padažas. Skanaus:)
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.