Pirmiausia vištieną nuplauname nusausiname, supjaustome gabalėliais bei sumetame į dubenį.
2
Tuomet česnakus nulupame bei susmulkiname. Imbierą nulupame bei sutarkuojame smulkia trintuve.
3
Tada jogurto indelį iškratome į dubenėlį bei sumaišome su smulkintais česnakais, tarkuotais imbierais, kariu bei aitriosios paprikos milteliais. Pasūdome, pagardiname šviežiai tarkuotais juodaisiais pipirais. Marinatą užpilame ant vištienos bei labai gerai išmaišome.
4
Indą uždengiame ir bent jau parą marinuojame.
5
Marinuotus vištienos gabalėlius suveriame ant iešmelių. Jei naudojame medinius, nepamirštame jų pamirkyti vandenyje.
6
Kepame įkaitintoje kepsninėje maždaug – minučių.
7
Galiausiai valgome su keptomis bulvėmis bei vaisiniu jogurto padažu. Jį paruoiame: skilteles česnako sumaišome su g natūralaus jogurto bei šaukšteliu apelsinų džemo. Tikras skanumėlis!!!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.