Vyniotinis su rūkyta lašiša

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1 lavašas,
200 g rūkytos lašišos,
100 g lydyto sūrio,
50 g lašišų ikrų,
2 citronos,
2 šaukštai smulkintų šviežių petražolių,
6 šviežių salotų lapai.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sumaišykite sūrį su žalumynais. Patieskite lavašą ant lentelės, aptepkite sūrio mase, o viršuje tolygiai paskirstykite žuvies gabalėlius. Suvyniokite lavašą su įdaru į ritinėlį, įsukite į maisto produktų plėvelę ir min. įdėkite į šaldytuvą. Padalykite vyniotinį į dalių ir susmaigstykite po du gabalėlius sumuštinių šakutėmis. Vėrinukus sudėliokite ant šviežių salotų lapų, papuoškite ikrais ir žalumynais.