Žaliojo kario vištiena su makaronais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Pakelis spageti makaronų arba makaronų „noodles“ (galite pasirinkti pagal skonį)
1 valgomas šaukštas gryno alyvuogių aliejaus
800 g vištienos šlaunelių filė, be odos
500 g šaldytų daržovių (rinkitės labiausiai patinkančias)
175 g tailandietiško žaliojo kario (neprivaloma)
kaliandros lapų papuošimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sudėkite makaronus į verdantį vandenį. Virkite pagal ant pakelio nurodyta instrukciją.
2
Naudodami šakutę atskirkite makaronus ir nusausinkite juos.
3
Įkaitinkite aliejų keptuvėje. Kepkite vištieną, maždaug 3-4 minutes kiekvieną pusę arba kol paruduos ir atrodys iškepusi.
4
Išimkite iš keptuvės ir palikite dideliais gabalais.
5
Į tą patį aliejų suberkite daržoves. Apkepinkite kol suminkštės. Pridėkite žalio kario padažo ir puodelio 1/4 vandens.
6
Troškinkite dar kažkur minutę.
7
Sudėkite makaronus ir pavartykite, kad taptų vientisesnė masė.
8
Patiekite kartu su vištiena ir kaliandros lapeliais.