Žuvies filė su riebiomis bulvių salotomis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1 puodelis miltų
1 puodelis žolelių (naudokite 2 skirtingas, pavyzdžiui krapus ir petražoles)
4 (maždaug po 125g kiekviena) žuvies filė
2 švelniai plakti kiaušiniai
daržovių aliejus
salotos
citrinos žievelė patiekimui
Riebios bulvių salotos:
700g vienodo dydžio nedidelių bulvių
1/4 puodelio grietinės
1/4 puodelio majonezo
2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
1 šaukštas baltojo vyno acto
3 supjausyti svogūnai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Bulvių salotos: virkite bulves minučių. Nusausinkite ir atvėsinkite. Perpjaukite pusiau (arba ketvirčiais, jeigu bulvės didelės). Sumaišykite grietinė, majonezą, garstyčias, actą ir svogūnus. Sudėkite bulves bei pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
2
Sumaišykite miltus ir žoleles bei pagardinkite druska ir pipirais. Panardinkite žuvį į kiaušinį ir pavoliokite žolelių mišinyje. Žuvį kepkite minutes ant kiekvienos pusės.
3
Salotas patiekite kartu su žuvimi, bulvėmis bei citrinos žievele.