Žuvies keksiukai užkandžiams

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

200 g žuvies filė
100 g fermentinio sūrio
svogūno
150 g miltų
150 g pieno
40 g tirpinto sviesto
2 vnt. kiaušinių
2 a.š. kepamo miltelių
krapų
petražolių
pipirų
druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Viename inde išplakame kiaušinius, tirpintą sviestą ir pieną. Kitame didesniame dubenyje miltus maišome su druska, kepimo milteliais. Į miltus supilame skystąją dalį. Viską gerai išmaišome iki vientisos tąsios masės. Sumalame žuvies filė ir svogūną, pakepiname. Sutarkuojame fermentinį sūrį, susmulkiname krapus ir petražoles.
2
Į tešlą sudedame krapus ir žiupsnelį tarkuoto sūrio, viską išmaišome iki vientisos masės.
3
Kepimo formeles sutepame aliejumi, dedame tešlą, užpildant formelės. Su valgomuoju šaukštu dedame, įspausdami apkepintos žuvies su svogūnais ir prieskoninėmis žolelėmis. Viršų uždengiame tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepame C įkaitintoje orkaitėje – min. Kepimo laikas priklauso nuo formelių dydžio. Į stalą teikiame su daržovėmis ir mūsų naminiais pagardais, pomidorų padažu ir naminiu majonezu. Skanaus.