Žuvis su sezamo morkų salotomis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

nuplauta kalendra
500g supjaustytos žuvies filė
1 mažas smulkiai supjaustytas raudonasis čili pipiras
2 šaukštai tarkuoti imbiero
2 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų miltų
2 arbatiniai šaukšteliai žuvies padažo
1 arbatinis šaukštelis cukraus
1/3 puodelio daržovių aliejaus
3 smulkiai supjaustyti svogūnui
Sezamo morkų salotos:
2 šaukštai žemės riešutų aliejaus
2 šaukštai baltojo acto
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
1 smulkiomis lazdelėmis supjaustyta morka
1 plonai supjaustas ilgas agurkas
2 supjaustyti svogūnai
2 arbatiniai šaukšteliai skrudintų sezamo sėklų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Atskirkite šaknis, stiebis ir kalendrų lapus. Lapus padėkite į šalį, o šaknis ir stiebus supjaustykite. Sudėkite į mikserį kartu su žuvies file ir čili bei malkite kol taps panašu į pastą. Perpilkite į dubenį kartu su svogūnais, imbieru ir kukurūzų miltais. Sumaišykite žuvies padažą ir cukrų bei supilkite žuvies mišinį. Viską gerai išmaišykite.
2
Sezamo morkų salotos: sumaišykite morkas, agurką, svogūną ir paliktus kalendros lapus. Apšlakstykite viską žemės riešutų aliejumi, actu ir cukrumi. Pusę papuošimo užpilkite ant salotų ir išmaišykite.
3
Įkaitinkite daržovių aliejų keptuvėje. Kepkite žuvies mišinį po puodelio kaip blynus lengvai suplodami. Kiekvieną pusę kepkite minutes. Nusausinkite. Patiekite žuvį su salotomis ir sezamo sėklomis. Likusį papuošimą patiekite atskirame dubenyje.