Tradicinės rusų salotos su žirneliais

Tradicinės rusų salotos su žirneliais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Taip užsimaniau, kad nusprendžiau greitai pasigaminti šias tradicines rusų salotas su žirneliais. Tai klasikinis receptas, kuris puikiai tinka šventiniam stalui arba kasdieniam valgiui. Paprastai paruošiamas, bet labai skanus ir sotus. Patiekalas yra žinomas dėl savo kreminės tekstūros ir gausaus daržovių derinio.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Salotos
Virtuvė Rusiška
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 350 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Didelė lėkštė (Salotoms pateikti)
  • Puodas (Daržovėms virti)
  • Peilis (Daržovėms pjaustyti)
  • Šaukštas (Salotoms maišyti)

Ingredientai
  

Salotų ingredientai

  • 2 vnt Virtos bulvės - Supjaustytos kubeliais
  • 1 vnt Morka - Virtos, supjaustytos kubeliais
  • 100 g Konservuoti žirneliai - Nukošti
  • 3 vnt Marinuoti agurkėliai - Supjaustyti kubeliais
  • 2 vnt Kietai virti kiaušiniai - Supjaustyti kubeliais
  • 100 g Majonezas - Pagal skonį
  • 2 v.š. Grietinė - Pagal skonį
  • Druska ir pipirai - Pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Virtas bulves ir morkas supjaustykite kubeliais. Supjaustykite kiaušinius ir marinuotus agurkėlius.
  • Sumaišykite visas daržoves ir kiaušinius didelėje lėkštėje.
  • Pridėkite majonezą ir grietinę, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Viską gerai išmaišykite.
  • Patiekite salotas atvėsintas. Puoškite šviežiais krapais, jei norite.

Pabaigai…

Jei norite, galite pridėti virto vištienos krūtinėlės ar kitų mėgstamų daržovių, pvz., šviežių agurkų ar žaliųjų svogūnų, kad pagyvintumėte skonį.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 350kcalAngliavandeniai: 30gBaltymai: 8gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 4gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 90mgNatris: 600mgKalis: 500mgSkaidulos: 5gCukrus: 4gVitaminas A: 1500IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Grietinės padažas, Rusų salotos, Tradicinės salotos, Žirneliai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating