Barščiai su rūkyta šonine

Barščiai su rūkyta šonine

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šio patiekalo gaminimo instrukcijos pateiktos žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Sriubos
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • kiaulienos su kaulu: 300 gram7
  • rūkytos šoninės: 100 gramų
  • burokėlių: 5
  • burokėlių sunkos: 1 stiklinė
  • pupelių: 1 stiklinė
  • morkų: 2
  • antaninių obuolių: 2
  • svogūnų: 2
  • petražolės šaknis: 1
  • bulvių: 2
  • pomidorų padažo: 3 valgomųjų šaukštų
  • sviesto: 1 valgomojo šaukšto
  • lauro lapų: 2
  • krapų: 1 arbatinio šaukštelio
  • kvapųjų pipirų žirnelių: 1 arbatinio šaukštelio
  • druskos

Gaminimo eiga
 

  • Pupeles iš vakaro užmerkiame, tuomet išverdame.
  • Burokėlius nuplauname, nulupame, sutarkuojame stambia trintuve bei troškiname su pomidorų tyre bei burokėlių sunka.
  • Tuomet svogūnus pakepiname svieste su morkomis bei petražolės šaknimi, iki tol kol suminkštės.
  • Po to iš kiaulienos išverdame sultinį. Į jį sudedame kubeliais supjaustytas bulves, sumetame laurų lapelius bei pipirų žirnelius ir maždaug minučių paverdame. Tada sudedame troškintus burokėlius, kiek pavirusios – svogūnų, morkų bei petražolės šaknies troškinį, galiausiai – virtas pupeles ir dar kažkur minutes paverdame.
  • Sudedame kubeliais supjaustytus obuolius ir kepintą susmulkintą šoninę.
  • Galiausiai, tiekdamos į lėkštę įdedame mažais gabalėliais supjaustytos kiaulienos, iberiame žalumynų. Pati skaniausia sriuba!

Pabaigai…

Nepamirškite pasilinksminti ir mėgautis maisto gaminimo procesu!
Recepto raktažodžiai Barščiai pietums, Barščiai su mėsa, Burokėlių sriuba, Patiekalai pietums, Sriuba pietums
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating