Faršo sriuba

Faršo sriuba

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visą informaciją apie ingredientus rasite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Sriubos
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • jautienos faršo 600 g,
  • jautienos sultinio 800 ml,
  • raudonos saldžiosios paprikos 1 vnt,
  • savose sultyse konservuotų pomidorų 400 g,
  • konservuotų raudonųjų pupelių 250 g,
  • konservuotų kukurūzų 80 g,
  • svogūnų 1 vnt,
  • česnakų 2 skiltelės,
  • aliejaus 2 valgomieji šaukštai,
  • aitriosios paprikos 1 a.š.,
  • druskos 1 žiupsnelis,
  • pipirų 1 a.š.

Gaminimo eiga
 

  • Puode įkaitiname aliejų, suberiame smulkintus svogūnus, maišydami pakepiname porą minučių, įspaudžiame česnaką, suberiame aitriosios paprikos miltelius, dar pakepame min. Sudedame faršą, nuolat maišome, kad faršo gabalėliai nesušoktų, kepame, kol mėsa pakeis spalvą.
  • Suberiame kubeliais supjaustytą papriką ir susmulkintus pomidorus, supilame sultinį, pasūdome druska. Užviriname, sumažiname ugnį, viriname min.
  • Baigdami virti sudedame nusunktas pupeles ir kukurūzus, pagardiname sriubą pipirais, jei reikia, dar pasūdome ir pavirame apie minutes. Tiekiame su baltos duonos riekele.
  • Patarimas: Jei mėgstate aštrų maistą, tuomet į sriubą įmaišykite susmulkintą aitriosios paprikos ankštį.

Pabaigai…

Šviežios žolelės gali pridėti šviežumo ir skonio sprogimo jūsų patiekalams.
Recepto raktažodžiai Patiekalai iš faršo
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating