Lęšių ir daržovių sriuba

Lęšių ir daržovių sriuba

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jei turite kitų idėjų, kviečiu pasidalinti jomis komentaruose apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Azijietiški patiekalai, Pasaulio virtuvė, Sriubos
Virtuvė Azijietiška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 1/4 puodelio žalių lęšių
  • 3 salierų stiebai su nupjautai lapais
  • 3 skiltelės pjaustyto česnako
  • 400g pjaustytų pomidorų
  • 3 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštas pomidorų pastos
  • tarkuotas parmezano sūris ir salierų lapai patiekimui
  • 2 pjaustytos nuluptos morkos
  • 1 pjaustytas svogūnas

Gaminimo eiga
 

  • Nuplaukite lęšius po tekančiu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į didelį puodą bei panardinkite vandenyje. Užvirkite aukštoje temperatūroje. Nusausinkite, nuplaukite ir suberkite atgal į puodą.
  • Įpilkite puodelius vandens ir vėl užvirkite aukštoje temperatūroje. Sudėkite likusius ingredientus, išskyrus parmezaną. Pagardinkite druska pagal skonį. Uždenkite ir virkite žemoj temperatūroje valandą kol lęšiai suminkštės ir sriuba sutirštės.
  • Patiekite su ant viršaus pabarstydami parmezano ir keletu pjaustytų salierų lapų.

Pabaigai…

Švieži ingredientai dažnai daro didelę įtaką galutiniam patiekalo skoniui.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Receptai su nuotraukomis, Sveiki patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating