Paukštienos sriuba su pupelėmis

Paukštienos sriuba su pupelėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kviečiame išbandyti šį receptą ir patiems įsitikinti skoniu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Sriubos
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • paukštienso gabaliukai: 400 gramų (be kaulų)
  • salierų kotai: 3
  • svogūnų ropelės: 1
  • morkos: 2-3
  • paukštienos nuoviras: 0,5-0,6 litro (arba sultinys)
  • konservuotos baltosios pupelės: 2 skardinės (po 400 gramų)
  • lauro lapeliai
  • šviežūs čiobreliai: 2-3 šakelės
  • aliejus: 2 šaukštai (kepimui)
  • petražolės: pluoštelis

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia morkas nuskutame, nuplauname bei supjaustome mažais kubeliais.
  • Tuomet salierų kotus nuplauname bei supjaustome plonais griežinėliais. O svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome.
  • Tada didelėje keptuvėje storu dugnu įkaitiname aliejų, sudedame nuplautą bei nusausintą paukštieną. Kepame ant vidutinio karštumo ugnies, iki ims skrusti. Suberiame morkas, svogūną bei salierus, pakepiname dar maždaug minutes. Viską supilame į puodą.
  • Paskui užberiame ant mėsos ir daržovių čiobrelius, lauro lapą, įberkite druskos, pipirų, supilkite sultinį, gerai pamaišome bei užviriname. Tada karštį sumažiname bei verdame dar maždaug minučių, iki mėsytė bus minkšta.
  • Galiausiai sukratome į sriubą nukoštas pupeles, išmaišome, paverdame dar keletą minučių, ir mūsų sriubytė jau paruošta. Pagardiname ją petražolėmis. Mėgaujamės!

Pabaigai…

Leiskite patiekalui pailsėti kelias minutes prieš patiekiant, kad pagerėtų skonis.
Recepto raktažodžiai Paukštienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating