Raugintų kopūstų sriuba

Raugintų kopūstų sriuba

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Pradėkite nuo ingredientų sąrašo ir instrukcijų žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Sriubos
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • jautiena su kaulais arba rūkyta kiauliena: 500 gramų
  • džiovinti baravykai: 30 gramų
  • rauginti kopūstai: 0,5 litro
  • įvairios prieskoninės daržovės
  • pipirai: 10
  • lauro lapeliai: 1
  • miltai: 1 šaukštas
  • taukai: 1 šaukštas
  • pomidorų košė: 1 šaukštas
  • vanduo: 3,5 litro

Gaminimo eiga
 

  • Pradžioje iš mėsos su kaulais, prieskoninių daržovių bei grybų išvirkime sultinį. Raugintus kopūstus (jeigu jie labai rūgštūs, juos reikia nuplauti) ištroškinkime atskirame inde su taukais ir viena stikline vandens.
  • Tuomet kai kopūstai baigs troškintis, įdėkime pakepintą svogūną, spirgintus miltus, pomidorų košę, viską gerai išmaišykime, tada dar truputį patroškinkime bei viską sudėkime į perkoštą sultinį.
  • Šią sriubą galima balinti rūgščia grietine (pagal skonį). Raugintų kopūstų skaniausia su virtomis ar keptomis bulvėmis.

Pabaigai…

Visada įkaitinkite keptuvę ar orkaitę prieš pradedant gaminti.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating