Šalta ridikėlių sriuba

Šalta ridikėlių sriuba

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ačiū, kad išbandėte mano receptą. Pasidalinkite savo įspūdžiais komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Sriubos
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • kefyras: 0.5 litro
  • ridikėliai: keletas
  • agurkai: 1
  • prieskoniai
  • krapai: sauja (smulkintų)
  • svogūnų laiškai
  • kiaušiniai: 1 (virtas)

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia agurką, kiaušinius, ridikėlius, svogūnų laiškus ir krapus supjaustykime. Tuomet viską dėkime į kefyrą, įdėkime druskos, gerai išmaišykime ir galime valgyti. Paprasta ir skanu!

Pabaigai…

Nepamirškite pasilinksminti ir mėgautis maisto gaminimo procesu!
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating