Tiršta faršo ir daržovių sriuba

Tiršta faršo ir daržovių sriuba

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Pasinerkite į gaminimo procesą su šiuo receptu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Sriubos
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • česnakai: 3 skiltelės
  • konservuoti pomidorai: 1 skardinė
  • svogūnai: 1
  • bulvės: 5
  • džiovintas bazilikas: 1 arbatinis šaukštelis
  • sultinys: 2 litrai
  • morkos: 2
  • poro: 1/2
  • faršas: 400 gramų
  • paprikos: 1/2 geltoniosios

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia sultinį užvirinkime, į jį sudėkime nuskustas bei supjaustytas kubeliais bulves. Morkas, porą, svogūną bei paprikas susmulkinkime, apkepkime keptuvėje ir supilkime į sriubą.
  • Tuomet faršą dėkime į keptuvę, sudėkime susmulkintą česnaką, kai mėsa apkeps, supilkime konservuotus pomidorus, troškinkime, kol pomidorai ištiš. Galiausiai troškintą faršą/pomidorus supilkime į sriubą ir pavirkime dar apie minučių, sriubą pagardinkime druska ir bazilikais. Gaunasi labai skani daržovių sriuba.

Pabaigai…

Pasirinkite tinkamus serviravimo indus, kad patiekalas atrodytų dar patrauklesnis.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating