
Tiršta žemės riešutų sriuba
Žemiau pateikti ingredientai gali būti keičiami pagal poreikius.
Ingredientai
- Česnakai, 4 skilt.
- Svogūnai, 2 vnt.
- Alyvuogių aliejus, 2 v.š.
- Daržovės, 4 vnt.
- Pomidorų pasta, 700 gr.
- Žemės riešutų kremas, 170 gr.
- Rudieji ryžiai, 85 gr.
Gaminimo eiga
- Supjaustome raudonuosius pipirus, svogūnus, susmulkiname česnaką. Daržoves naudojami pagal sezoną, ką turite (morkas, bulves, šparagus ir t.t.).
- Užstatome puodą ant vidutinio kaitrumo ugnies, įpilame pora šaukštų alyvuogių aliejaus. Puode pakepiname raudonuosius pipirus ir svogūnus kol paruduos. Nuolat maišome.
- Į puodą sudedame daržoves, pomidorų pastą, juoduosius pipirus ir čili miltelius. Sumažinkime ugnį iki minimumo, puodo neuždengiam ir taip paverdam min.
- Paskui berkime ryžius ir pavirkime dar 15 minučių. Įmaišome žemės riešutų kremą ir gerai pamaišom.
Pabaigai…
Organizuotumas ir iš anksto paruošti ingredientai gali padaryti maisto gaminimą malonesnį.