Tiršta žemės riešutų sriuba

Tiršta žemės riešutų sriuba

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Žemiau pateikti ingredientai gali būti keičiami pagal poreikius.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 35 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Indiški patiekalai, Sriubos
Virtuvė Indiška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Česnakai, 4 skilt.
  • Svogūnai, 2 vnt.
  • Alyvuogių aliejus, 2 v.š.
  • Daržovės, 4 vnt.
  • Pomidorų pasta, 700 gr.
  • Žemės riešutų kremas, 170 gr.
  • Rudieji ryžiai, 85 gr.

Gaminimo eiga
 

  • Supjaustome raudonuosius pipirus, svogūnus, susmulkiname česnaką. Daržoves naudojami pagal sezoną, ką turite (morkas, bulves, šparagus ir t.t.).
  • Užstatome puodą ant vidutinio kaitrumo ugnies, įpilame pora šaukštų alyvuogių aliejaus. Puode pakepiname raudonuosius pipirus ir svogūnus kol paruduos. Nuolat maišome.
  • Į puodą sudedame daržoves, pomidorų pastą, juoduosius pipirus ir čili miltelius. Sumažinkime ugnį iki minimumo, puodo neuždengiam ir taip paverdam min.
  • Paskui berkime ryžius ir pavirkime dar 15 minučių. Įmaišome žemės riešutų kremą ir gerai pamaišom.

Pabaigai…

Organizuotumas ir iš anksto paruošti ingredientai gali padaryti maisto gaminimą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Indiški patiekalai | Indiška virtuvė, Sriubos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating