Žirnių sriuba

Žirnių sriuba

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Vasara- daržovių metas! Tai ir išnaudokime šias šviežias, maistingas, pilnas vitaminų ir mineralų gamtos gėrybes! Jeigu jau išbandėte salotas ir garnyrus iš daržovių, tuomet pasigaminkite švelnią, žalią, kvapnią ir labai skanią žirnių sriubą!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Sriubos
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 500 g šparaginių pupelių
  • 100 g žirnių
  • 700 ml sultinio
  • 150 g morkų
  • 1 bulvė
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 svogūnas
  • Priedai: šiek tiek aliejaus, druskos, petražolių, pipiriukų ar mėgiamų žolelių

Gaminimo eiga
 

  • Puode įkaitinti aliejų.
  • Suberti smulkintą svogūną ir česnako skilteles, šiek tiek apkepti.
  • Tuomet sudėti pupeles, žirnius, smulkiai pjaustytas morkas, bei kubeliais susmulkintą bulvę.
  • Sultinį pagardinti prieskoniais, supilti į puodą.
  • Virti, kol daržovės taps minkštos (apie 15 min.). Puodo turinį sudėti į maisto trintuvą ir gerai sutrinti iki vientisos masės.
  • Štai ir viskas! Sriubytę pilti į dubenį ir skanauti!

Pabaigai…

Eksperimentuokite su maisto gaminimo technikomis iš skirtingų virtuvių, kad praplėstumėte savo įgūdžius.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Daržovių sriubos, Greitai pagaminami, Patiekalai iš pupelių, Patiekalai iš žirnelių, Patiekalai visai šeimai, Priešpiečiai, Sriubos, Sveiki patiekalai, Sveikuoliškos sriubos, Užkandžiai, Vasariški patiekalai, Virti patiekalai, Žirnelių sriuba
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating