Apelsinų, graikinių riešutų ir sūrio užkandis su medumi

Apelsinų, graikinių riešutų ir sūrio užkandis su medumi

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis paprastas ir greitas užkandis yra puikus derinys apelsinų gaivumo, graikinių riešutų traškumo ir sūrio kreminio skonio. Jis puikiai tinka lengvai vakarienei arba svečių nustebinimui. Medus suteikia malonų saldumą ir susieja visus skonius.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 350 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Pjaustymo lenta
  • Peilis (Apelsinams pjaustyti)
  • Indelis (Patiekimui)

Ingredientai
  

Ingredientai

  • 2 vnt Apelsinai - Supjaustyti gabalėliais
  • 100 g Graikiniai riešutai
  • 150 g Fetos sūris - Supjaustytas kubeliais
  • 2 v.š. Medus - Patiekimui

Gaminimo eiga
 

  • Supjaustykite apelsinus į nedidelius gabalėlius ir sudėkite į indelį.
  • Ant apelsinų dėkite fetos sūrio kubelius ir graikinius riešutus.
  • Patiekite užpylę medumi. Patiekalas paruoštas mėgautis!

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su įvairiais riešutais arba kitokiu sūriu, pavyzdžiui, minkštu ožkos sūriu ar mėlynuoju pelėsiniu sūriu.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 350kcalAngliavandeniai: 40gBaltymai: 10gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 8gPolinesotieji riebalai: 6gMononesotieji riebalai: 4gCholesterolis: 30mgNatris: 350mgKalis: 300mgSkaidulos: 5gCukrus: 30gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 60mg
Recepto raktažodžiai Apelsinai, Graikiniai riešutai, Medus, Sūris, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating