
Avietės su mocarelos rutuliukais
Tai puikus ir greitas užkandis, puikiai tinkantis tiek šeimos vakarienei, tiek ypatingoms progoms. Šis receptas sujungia šviežių aviečių saldumą su mocarelos rutuliukų švelnumu, suteikiant nepakartojamą skonio derinį.
Reikalingi Įrankiai
- Lėkštė (Didelė, skirta patiekti užkandžiui)
- Mediniai smeigtukai (Dekoratyviniai smeigtukai, skirti avietėms ir mocarelai sutvirtinti)
Ingredientai
- 100 g Šviežios avietės
- 100 g Mocarelos rutuliukai
- šiek tiek Švieži mėtų lapeliai - Papuošimui
Gaminimo eiga
- Avietes atsargiai nuplaukite ir nusausinkite.
- Ant kiekvieno smeigtuko perverkite avietę, po to mėtų lapelį ir galiausiai mocarelos rutuliuką.
- Paruoštus užkandžius išdėliokite ant lėkštės ir papuoškite mėtų lapeliais.
Pabaigai…
Galima pridėti šlakelį balzaminio acto ant mocarelos rutuliukų, kad suteiktumėte papildomo skonio.
Maistingumo lentelė
Angliavandeniai: 10gBaltymai: 5gRiebalai: 7gSotieji riebalai: 3gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 3gCholesterolis: 15mgNatris: 150mgKalis: 100mgSkaidulos: 3gCukrus: 5gVitaminas A: 150IUVitaminas C: 20mg