Įvairūs užkandžiai mergvakariui

Įvairūs užkandžiai mergvakariui

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kadangi vasara dar tęsiasi, šventės ir įvairios progos taip pat. Dukters prašymu paruošiau šiuos įvairius užkandžius jos mergvakariui. Maisto gaminimas man yra relaksacija, todėl visai neskaiciuoju laiko virtuvėje. Recepto kaip tokio nėra, nes derinu pagal skonį.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 1 hour
Iš viso 1 hour
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 20 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Pjaustymo lenta (Daržovėms ir duonai pjaustyti)
  • Peilis (Aštrus, tinkamas daržovėms ir žuviai)
  • Indelis (Užtepėlei maišyti)
  • Šaukštas (Užtepėlei maišyti ir tepti)
  • Padėklas (Užkandžiams patiekti)

Ingredientai
  

Užtepėlė

  • 1 vnt Tepamas varškės sūrelis - “Twój smak”
  • 2 vnt Svogūno laiškai - Smulkiai supjaustyti
  • 3 vnt Ridikėliai - Smulkiai supjaustyti
  • 200 g Rūkyta lašiša - Supjaustyta mažais gabaliukais

Papildomi ingredientai

  • 1 vnt Lavašas - Supjaustytas mažais gabaliukais
  • 1 vnt Brusketos - Duonos riekelės
  • 100 g Daržovės - Agurkai, pomidorai, alyvuogės, kt.
  • 100 g Dešra - Smulkinta dešra užkandžiams
  • 100 g Sūris - Supjaustytas mažais gabaliukais

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite varškės sūrelį, svogūno laiškus, ridikėlius ir rūkytą lašišą. Ši užtepėlė gali būti naudojama įvairiems užkandžiams.
  • Supjaustykite lavašą ir duoną mažais gabaliukais. Užtepkite paruoštą užtepėlę ant jų.
  • Ant užteptos duonos pridėkite smulkintų daržovių, dešros ir sūrio. Patiekite ant padėklo.

Pabaigai…

Galima eksperimentuoti su įvairiais daržovėmis ir priedais pagal skonį. Šis receptas puikiai tinka bet kokiai progai.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 35gBaltymai: 10gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 6gCholesterolis: 30mgNatris: 200mgKalis: 150mgSkaidulos: 2gCukrus: 5gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Brusketa, Kreminis sūris, Lavašas, Rūkyta lašiša, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating