Salotos ant čipso su krabų lazdelėmis ir ikrais

Salotos ant čipso su krabų lazdelėmis ir ikrais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šios salotos ant čipso yra puikus užkandis, kuris sujungia krevečių ir krabų lazdelių skonius su subtiliais juodaisiais ir raudonaisiais ikrais. Tai yra greitas ir lengvas patiekalas, kuris puikiai tiks tiek kasdieniam užkandžiui, tiek ypatingai progai. Naudojant majonezą, skonis tampa dar sodresnis, o čipsas suteikia malonų traškumą. Nors receptas paprastas, skonis yra tikrai įspūdingas ir neįprastas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos
Kalorijos(-ų) 400 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Mažas indelis (Salotoms sumaišyti)
  • Šaukštas (Sumaišymui)

Ingredientai
  

  • 2 vnt Kietai virti kiaušiniai - Susmulkinti
  • 1 indelis Juodi ikrai - Mažas indelis
  • 1 indelis Raudoni ikrai - Mažas indelis
  • 1 indelis Marinuotos krevetės - Mažas indelis, susmulkintos
  • 250 g Krabų lazdelės - Supjaustytos kubeliais
  • Maltų juodų pipirų - Pagal skonį
  • Majonezas - Sumaišymui, pagal skonį
  • 1 pakelis Čipsai - Patiekimui, traškūs

Gaminimo eiga
 

  • Visus ingredientus sumaišyti mažame indelyje, įskaitant kiaušinius, ikrus, krevetes, krabų lazdeles ir pipirus. Įdėti majonezo pagal skonį ir gerai išmaišyti.
  • Ant kiekvieno čipso dėti nedidelį kiekį paruoštų salotų. Patiekti nedelsiant, kad čipsai išliktų traškūs.

Pabaigai…

Galite naudoti įvairių skonių čipsus, tačiau geriausiai tinka paprasti ar lengvai sūdyti čipsai. Salotos taip pat puikiai dera su kitomis jūros gėrybėmis, pavyzdžiui, smulkintomis šukutėmis.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 400kcalAngliavandeniai: 20gBaltymai: 30gRiebalai: 25gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 150mgNatris: 600mgKalis: 300mgSkaidulos: 2gCukrus: 1gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Ikrai, Krabų lazdelės, Krevečių salotos, Salotos ant čipso
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating