Skumbrės Seviči su Greipfrutu

Skumbrės Seviči su Greipfrutu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kažkada mačiau kaip Gordonas Ramzis darė – pabandžiau, paragavau, gaminu bent kartą per porą savaičių. Šis skumbrės seviči yra gaivus, šiek tiek aitrokas užkandis su šviežių greipfrutų natomis. Puikiai tinka tiek ypatingoms progoms, tiek kasdieniam užkandžiui.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Pjaustymo lentelė (Skumbrės ir kitų ingredientų pjaustymui)
  • Aštrus peilis (Žuvies filė ir kitų ingredientų pjaustymui)
  • Didelė dubenė (Ingredientų maišymui)

Ingredientai
  

Ingredientai

  • 1 vnt Šviežia skumbrė - Supjaustyta mažais gabaliukais
  • 1 vnt Aitri paprika - Smulkiai supjaustyta
  • 1 vnt Svogūnas - Smulkiai supjaustytas
  • 1/2 vnt Raudonas greipfrutas - Smulkiai supjaustytas ir išspaustos sultys
  • Kapariai - Nebūtinai, pagal skonį
  • Petražolės - Smulkintos
  • Pagal skonį Druska, pipirai
  • Nedaug Balzaminis actas
  • Nedaug Alyvuogių aliejus

Gaminimo eiga
 

  • Supjaustykite skumbrę mažais gabaliukais ir išdėliokite į didelę dubenę.
  • Įdėkite smulkiai pjaustytą aitrią papriką, svogūną, kaparius (jei naudojate) ir petražoles.
  • Ant viršaus uždėkite smulkintą greipfrutą ir išspauskite jo sultis.
  • Pagardinkite druska, pipirais, balzaminiu actu ir nedideliu kiekiu alyvuogių aliejaus.
  • Gerai išmaišykite ir palikite marinuotis apie pusvalandį. Kuo ilgiau marinuojasi, tuo skaniau.
  • Patiekite šaltą kaip gaivų užkandį.

Pabaigai…

Jei norite intensyvesnio skonio, galite pridėti daugiau aitrios paprikos arba naudoti kitus citrusinius vaisius kaip citriną ar apelsiną.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 10gBaltymai: 20gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 2gPolinesotieji riebalai: 4gMononesotieji riebalai: 4gCholesterolis: 50mgNatris: 200mgKalis: 400mgSkaidulos: 3gCukrus: 5gVitaminas A: 100IUVitaminas C: 50mg
Recepto raktažodžiai Greipfrutas, Receptai su nuotraukomis, Seviči, Skumbrė
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating