Vengriški lašiniai su paprikos prieskoniais

Vengriški lašiniai su paprikos prieskoniais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šie lašiniai yra puikus Vengriškos virtuvės patiekalas, įkvėptas tradicinės vengrų virtuvės prieskonių, ypač saldžios ir aitrios paprikos. Procesas apima sūdymą, verdančio vandens užpylimą ir įtrynimą paprikų mišiniu. Puikiai tinka mėgstantiems intensyvius skonius ir Vengrijos kulinarinį paveldą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Iš viso 4 days
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Vengriška
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 650 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Indas sūdymui (Pakankamo dydžio, kad tilptų lašiniai ir druska)
  • Kepimo popierius arba maistinė plėvelė
  • Didelis peilis (Lašiniams pjaustyti)

Ingredientai
  

Lašiniai

  • 1 kg Lašiniai - Be odos
  • 2 kg Jūros druska
  • 60 g Saldžioji paprika - Malta
  • 30 g Aitri paprika - Malta

Gaminimo eiga
 

  • Nuplėškite lašinių odą ir užberkite druska. Laikykite šaltai 4-5 dienas.
  • Po sūdymo nuvalykite druską ir užpilkite verdančiu vandeniu. Palaikykite 10 minučių, nusausinkite.
  • Įtrinkite lašinius paprikos mišiniu, įvyniokite į kepimo popierių arba maistinę plėvelę ir laikykite šaldytuve.

Pabaigai…

Lašiniai yra geriausi po kelių dienų brandinimo šaldytuve, kai skonis įsigeria pilnai.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 650kcalBaltymai: 10gRiebalai: 70gSotieji riebalai: 30gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 35gCholesterolis: 100mgNatris: 2000mgKalis: 200mgVitaminas A: 1500IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Lašiniai, Paprika, Vengriškas patiekalas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating