Burokėlių mišrainė žiemai

Burokėlių mišrainė žiemai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Burokėliai – labai maistinga, naudinga, sveika daržovė. Burokėlius galima skanauti ir valgyti ištisus metus, jei juos paruošiate žiemai. Tad siūlome Jums burokėlių mišrainės receptą. Iš šių burokėlių puikiai galima virti barščių sriubą ar gaminti šaltibarščius!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 4-5 kg burokėlių (virtų, sutarkuotų)
  • 1,5 kg pomidorų (nulupta odele ir supjaustytų gabaliukais)
  • 1 kg supjaustytų paprikų
  • 1,5 kg svogūnų
  • 200 g česnako
  • 200 g cukraus
  • 60 g druskos
  • 250 ml acto
  • 500 ml aliejaus
  • 0,5 l kečupo (arba pomidorų padažo)

Gaminimo eiga
 

  • Sudėti visus ingredientus (pjaustytus, sutarkuotus), išskyrus česnakus ir actą, į puodą, pavirti 30 min, pabaigoje sudėti likusius ingredientus. Virti vis pamaišant. Sudėti į sterilius stiklainius.Sandariai uždaryti.

Pabaigai…

Prieskonių naudojimas yra svarbus; nebijokite eksperimentuoti su skirtingais prieskoniais ir žolelėmis.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Konservavimas, Marinavimas, Mišrainės, Mišrainės žiemai, Pasiruošimas žiemai, Sveik patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating