Citrininis džemas

Citrininis džemas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Uogienės, džemai ir įvairūs kiti skanėstai labai praverčia virtuvėje. Jie puikiai tinka gardinant košes, desertus, blynus, kaip bandelių, sausainių įdarai. Todėl siūlome išmėginti ir itin lengvai ir greitai pasigaminti citrininį džemą!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 10 porcijos

Ingredientai
  

  • 0,5 puodelio ištirpinto sviesto
  • 1 puodelis cukraus
  • 3 kiaušiniai + 1 trynys
  • 1 puodelis išspaustų citrinos sulčių
  • Šiek tiek citrinos žievelės

Gaminimo eiga
 

  • Į dubenį suberti cukrų, įmušti kiaušinius, išmaišyti.
  • Supilti citrinos sultis, suberti žieveles, supilti sviestą, išmaišyti ir šiek tiek pašildyti mikrobangų krosnelėje.
  • Gautą mišinį perkošti per sietelį ir atvėsinti.
  • Štai ir viskas!

Pabaigai…

Nepamirškite, kad maisto gaminimas yra malonumas tiek procese, tiek galutiniame patiekale.
Recepto raktažodžiai Citrinos džemas, Citrinos įdaras, Desertai, Džemai, Greitai pagaminami, Įdarai, Kremai, Pagardai, Pasiruošimas žiemai, Uogienės, Užkandžiai, Vaisių kremai, Vaisių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating