Moliūgų marmeladas

Moliūgų marmeladas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Greitai paruošiamas, skanus marmeladas žiemai, siūlome išmėginti ir pasigaminti 🙂
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1,5 kg moliūgų
  • 2 apelsinai
  • 3 citrinos
  • 1 kg cukraus
  • 1 l vandens
  • Šiek tiek gvazdikėlių

Gaminimo eiga
 

  • Moliūgus supjaustyti kubeliais.
  • Nuplauti apelsinus, citrinas su žievelėmis, susmulkinti. (Galima apelsinus ir citrinas išspausti, o žieveles sutarkuoti)
  • Viską užpilti vandeniu ir patroškinti 25-30 min.
  • Suberti cukrų ir gvazdikėlius, virti dar 30 min.
  • Supilti į sterilius indus.

Pabaigai…

Švieži ingredientai dažnai daro didelę įtaką galutiniam patiekalo skoniui.
Recepto raktažodžiai Daržovių desertai, Daržovių marmeladas, Daržovių patiekalai, Desertai, Marmeladas, Pasiruošimas žiemai, Patiekalai žiemai, Sveiki desertai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating