Obuolienė žiemai

Obuolienė žiemai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Atėjus obuolių metui mėgaujamės jų derliumi, o mes siūlome obuoliai mėgautis visus metus! Obuolienė – itin skanus desertas ir pagardinimas, kuris lepins Jus visus metus, net ir pasibaigus obuolių sezonui. Kai žiemą trūks kažko šviežio, skanaus, palepinsite save nepaprastai skania obuoliene. Ji puikiai tinka patiekta su lietiniais blynais, varške ar net ant batono riekės su pienu. Pagaminta namuose ir su meile!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 10 porcijos

Ingredientai
  

  • 3-4 kg obuolių (alyvinių arba ananasinių)
  • 1 kg cukraus (priklauso nuo Jūsų skonio ir obuolių saldumo)
  • Prieskoniai: cinamonas, gvazdikėliai
  • Puodelis vandens

Gaminimo eiga
 

  • Obuolius nulupti, išimti sėklas ir sutarkuoti stambia tarka.
  • Sudėti į puodą, įpilti puodelį vandens, sudėti prieskonius ir pavirti ant silpnos ugnies apie 30 min.
  • Suberti cukrų ir pavirti dar apie 20 min.
  • Obuolienę supilti į sterilizuotus stiklainėlius.

Pabaigai…

Valykite paviršius darbo metu, kad išlaikytumėte tvarkingą ir efektyvią virtuvę.
Recepto raktažodžiai Desertai, Desertai žiemai, Konservavimas, Marinavimas, Obuolienė, Obuolių desertas, Obuolių džemas, Obuolių patiekalai, Obuolių skanėstas, Obuolių uogienė žiemai, Pasiruošimas žiemai, Patiekalai žiemai, Skanėstai, Sveiki patiekalai, Uogienės, Užkandžiai, Vaisiai žiemai, Vaisių patiekalai, Veganams, Vegetarams, Virti patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating