Obuolių džemas

Obuolių džemas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Itin greitai ir visiškai nesudėtingai pagaminamas, rudeniu kvepiantis obuolių džemas. Jums prireiks vos kelių ingredientų, o sandariai uždarius ir paruošus, skoniu galėsite mėgautis ir visą žiemą 🙂
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 10 porcijos

Ingredientai
  

  • 0,5 kg obuolių (nuluptų, supjaustytų gabaliukais)
  • 1 puodelis rudojo cukraus (gali reikėti ir mažiau, jei saldūs obuoliai)
  • 3 šaukšteliai cinamono
  • Šiek tiek muskato

Gaminimo eiga
 

  • Visus ingredientus sudėti į puodą, išmaišyti. Virti apie 10 min. ant silpnos ugnies ir dar kelias min. ant kaitrios.
  • Tuomet gautą masę sudėti į trintuvą ir gerai sutrinti.
  • Tuomet džemą dar kartą kelias minutes pavirti ir palikti, kad atvėstų.

Pabaigai…

Užsirašyti pastabas apie tai, kas patiko ar ką norėtumėte pakeisti, gali padėti tobulinti gaminimo įgūdžius.
Recepto raktažodžiai Desertai, Džemai, Greitai pagaminami, Konservuoti, Obuolių džemas, Pagardai, Pasiruošimas žiemai, Patiekalai iš obuolių, Patiekalai žiemai, Priedai, Skanėstai, Sveiki desertai, Sveiki patiekalai, Uogienės, Vaisių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating