Šaldyti krapai su burokėliais

Šaldyti krapai su burokėliais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis receptas atsirado iš mano meilės žalumai. Kai tik svogūnų derlius buvo nurinktas, šioje vietoje užaugo puikūs krapai, kurie buvo užšaldyti vėlesniam naudojimui. Šalia auga jauni burokėliai, o likę krapai puikiai tinka įvairiems patiekalams pagardinti.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Peilis (Krapams smulkinti)
  • Indeliai (Krapams sudėti ir užšaldyti)
  • Plastikinės pakuotės (Krapams supakuoti prieš šaldymą)

Ingredientai
  

Pagrindinės sudedamosios dalys

  • 500 g Švieži krapai - Pasirinkite šviežius, žalius krapus
  • 2-3 vnt Jauni burokėliai - Smulkiai supjaustyti arba palikti sveiki

Gaminimo eiga
 

  • Krapus gerai nuplauti ir smulkiai supjaustyti.
  • Supjaustytus krapus sudėti į plastikines pakuotes ir sandariai uždaryti.
  • Užšaldyti krapus šaldiklyje. Taip pat galima įdėti smulkintų burokėlių, kad būtų papildomas skonis ir spalva.
  • Naudoti šaldytus krapus ir burokėlius įvairiems patiekalams gardinti pagal poreikį.

Pabaigai…

Šaldyti krapai puikiai išlaiko savo skonį ir kvapą, todėl jie yra nepakeičiamas ingredientas žiemai.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 10gBaltymai: 2gNatris: 10mgKalis: 100mgSkaidulos: 2gCukrus: 2gVitaminas A: 1000IUVitaminas C: 20mg
Recepto raktažodžiai Burokėliai, Krapai, Šaldymas, Žalumynai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating