Sriuba žiemai su perlinėm kruopom

Sriuba žiemai su perlinėm kruopom

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
AGURKINĖ SRIUBA ŽIEMAI SU PERLINĖMIS KRUOPOMIS
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 30 minutes
Patiekalas Sriubos
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 10 porcijos

Ingredientai
  

  • agurkai: 2,5 kilogramo
  • morkos: 1 kilogramo
  • svogūnai: 1 kilogramo
  • lupti pomidorai: 1 kilogramo
  • perlinės kruopos: 800 gramų
  • 9% actas: 200 mililitrų
  • druska: 3 valgomųjų šaukštų
  • cukrus: 150 gramų

Gaminimo eiga
 

  • 1. Iš pradžių perlines kruopas išvirkite
  • 2. Tuomet svogūnus supjaustykite kubeliais.
  • 3. Morkas sutarkuokite.
  • 4. Svogūnus ir morkas pakepinkite aliejuje. Aš pati kepinu tame pačiame dideliame puode, kuriame viską verdu.
  • 5. Paskui dėkite kubeliais supjaustytus agurkus, pomidorus, virtas perlines kruopas, druską, cukrų, pipirus ir pilkite actą. Kai užvirs, troškinkite viską maždaug pusvalandį, vis pamaišydamos.
  • 6. Po to išvirusį troškinį supilstykite į iškaitintus stiklainius bei uždarykite dezinfekuotais dangteliais. Viską šiltai apdenkite bei palikite visiškai atvėsti

Pabaigai…

Nebijokite modifikuoti receptų pagal savo asmeninį skonį.
Recepto raktažodžiai Agurkinė sriuba, Kruopos, Pasiruošimas žiemai, Perlinės kruopos, Sriubos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating